"A tökéletesség aránytalansággal is járhat

párban, a szépség csak arányos lehet."
- Johann Wolfgang Goethe -

Allure Residence Budapest

ARB Sales Kft.
Székhely: 1095 Budapest, Nádasdy u. 13/b.
Ért. iroda: 1097. Bp, Nádasdy 13/B.
+36 30 215 75 75
sales@allurebudapest.hu
www.allurebudapest.hu
https://www.facebook.com/Asztalosok-Boltja-Tilia-2002

A projektről

Az Allure Residence Budapest 520 új, napfényes, otthonos lakást kínál egy sarokra a Duna-parttól a Művészetek Palotájától és a Nemzeti Színháztól.

2018. első negyedévében átadásra kerülő lakóparkban 37-90 m2-es lakásokból választhat. Az Ön kényelmét szolgálja a mélygarázs, az új üzlethelyiségek és a tágas közösségi terek. Az utolsó ütem értékesítését is megkezdtük! Tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki új otthonát még ma. Elsőnek lenni kiváló érzés! Tájékozódjon kiadványainkból, személyesen az értékesítő irodánkban, weboldalunkon, vagy Facebook oldalunkon ahol folyamatosan nyomon követheti az Allure Residence Budapest kivitelezését.

Elhelyezkedés:

A lakópark elhelyezkedésének egyik legfőbb előnye a környék kiváló infrastruktúrája. A rohamosan fejlődő IX. kerületben számtalan kulturális intézmény, üzlet, bevásárlóközpont, ideális sportolási helyszín található. A közelben található a 2-es, 24-es, 51-es villamosok, valamint a 23-as, 54-es és 55-ös buszok megállója. A belváros néhány perc alatt könnyedén elérhető autóval, tömegközlekedéssel, vagy akár gyalog. A lakópark frekventált helyen, a Duna-parttól és a Művészetek Palotájától egy sarokra épül. A nyugati tájolású lakások Vágóhíd utcára néznek, a teraszukból látható a MÜPA és a Nemzeti Színház is. A keleti tájolású lakások a 0-24 órás portaszolgálattal őrzött, zárt belső kertre néznek.

Az Allure Residence Budapest lakópark általános műszaki leírása:

A területen 3 db épülettömbből álló, 6 ütemben megvalósuló, több mint 500 db lakást tartalmazó lakóparkot alakítunk ki, az 1. emeleten a tömbök közötti átjárhatóságot biztosító nyitott, közösségi területekkel kialakított zöldtetővel, a földszinten kiadható bérleményi területekkel. A terepszint alá egy egyszintes mélygarázs kerül.

Az otthonos lakás egyik fő ismérve, hogy elegendő természetes fény világítja meg. A szinteken körbefutó, konzolosan kinyúló teraszlemezek fontos szerepet játszanak a nyári magas napállás elleni védelemben, ezzel teremtve kellemes klímát a lakásokban. A lakóépületek egymással párhuzamos tömegek lesznek, melyek alkalmazásával nem hozunk létre belső udvarokat, hanem utcákat. Minden épülettömb két ütemben készül, így a teljes beruházás 6. ütemmel zárul.


INGATLAN BUDAPEST, Allure Residence Budapest

Allure Residence Budapest

Elolvasom

Ezekre még szüksége lehet?!