"A tökéletesség aránytalansággal is járhat

párban, a szépség csak arányos lehet."
- Johann Wolfgang Goethe -

Barastone Design Kft.

2011 Budakalász, Kék Duna utca 3.
06 30 664 6611
info@barastone.eu
www.barastone.hu
https://www.facebook.com/barastone.hu

Az ősz közeledtével a nyári építkezések és felújítások lassan befejeződnek és eljön a belsőmunkálatok ideje. Ebben segít vásárlóinak a Barastone. Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kőmegmunkálás, elhelyezés és beépítés területén.

Beszállítóink Európai azon belül Olasz, Spanyol, Török és Belga kőipari cégek, akiktől válogatott I. osztályú alapanyagokat importálunk, melyet a legmodernebb gépesített technológiával, felület- és él megmunkálási eljárásokkal dolgozunk meg. Külső partnereink és saját szaktudásunk biztosítja, hogy termékeink garantált minőségben és hosszútávon fogják otthona szépségét szolgálni. A Barastone építőiparban nyújtott szolgáltatása bejárta egész Európát, így Angliában, Írországban, Dániában, Spanyolországban, Lengyelországban és Szlovákiában is számos elégedett vásárlóval büszkélkedhetünk.

Termékeinkkel a Magyar és külföldi piacon is, a magas minőséget és szakértelmet képviseljük, melyre bizonyíték, hogy hazai nagykövetségeken és a határon túli konzulátusokon is minket választottak és választanak a belsőépítészeti és kültéri munkákhoz is. Termékpalettánk igen széles, megtalálhatók benne mind beltéri, mind kültéri elemek, (például Konyha- és Mosdópult, Épített mosogató, Kandalló, Padló- és Falburkolat, valamint Ablakpárkány és Könyöklő) amelyeket Márvány, Gránit, Kvarcit, Mézkő és Onix anyagok felhasználásával gyártunk.

Nemrég átadott referencia munkáinkat, köztük a Herendi múzeum lélegzetelállító enteriőrét és a Marriott Hotel szobáit is megtekintheti honlapunkon és közösségi média felületeinken.

A Barastone csapata Októberben várja Önt a 2018-as Otthon Design Kiállításon, gyönyörű bemutatótermével, kedvező ajánlataival, és szakképzett belsőépítész munkatársaival, hogy kreatív elképzeléseinkkel megvalósítsuk álmai otthonát.
BELSŐÉPÍTÉSZET, Konyhapult, Mosdópult, Kandalló, Padló- és Falburkolat, Ablakpárkány, Barastone Design Kft.

Barastone Design Kft.

Elolvasom

Ezekre még szüksége lehet?!