"A tökéletesség aránytalansággal is járhat

párban, a szépség csak arányos lehet."
- Johann Wolfgang Goethe -

Beck és Beck Autóbontó

1225 Bp., Bentonit u. 2-4. (a volt Bányalég út 1. alatt)
06-1-207-14-74
info@beckbonto.hu
www.beckbonto.hu
https://www.facebook.com/beck.autobonto?fref=ts

autóbontás
gépjárművek bontásra történő átvétele, forgalomból való kivonása
új és bontott autóalkatrész értékesítése
gumiszerelés: személygépkocsi, kisteher
autóüvegezés helyben
gyorsszerviz: olajcsere, kipufogószerelés, üvegcsere
karosszéria javítás
gépi forgácsolás
gépjavítás-szerelés
szerkezeti-lakatos munkák

Cégünk 1986-ban kezdte meg működését családi vállalkozásként Budapesten, a Nagytétényi úton. Már akkor teljes körű szolgáltatást nyújtottunk az autóbontás területén. Fő profilunkká vált a roncsautók szakszerű bontása, feldolgozása, értékesítése és a hulladékkezelés.

1989-ben, a növekedés és fejlődés szellemében telephelyünket áthelyeztük a Bányalég u 1. szám alá. Ekkor már egy 15000 m² -es területen folytattuk tevéknységünket.

2005 márciusában regisztrált autóbontóvá váltunk. Az M6-os autópálya megépítése végett, 2006-ban, telephelyünket a Magyar Állam kisajátította.

Ekkor vált szükségessé az új telephely létesítése, hogy az autóbontót modernizáljuk és elnyerje mai formáját.

Az épület a legújabb környezetvédelmi előírások szerint épült meg. Így vásárlóinkat kellemes, kultúrált környezetben tudjuk fogadni, professzionális kiszolgálással.

Cégünk foglalkozik autójavítással és lakatos munkákkal az autóbontás mellet.

A korszerűen felszerelt műhelyben sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik a gépjárművek bontását, az alkatrészek minősítését és a kereskedelemre való előkészítését. A létesítmény a raktározás területén is kiváló minőséget biztosít.

Nagy hangsúlyt fektetünk a veszélyes hulladékok biztonságos kezelésére, ezért ezt a tevékenységet az Európai Uniós követelmények figyelembevételével valósítjuk meg.

Értékesítésünk egy részét a belföldi beszerzésű autók bontásából származó alkatrészek képezik. Autóbontónk kapcsolatban áll négy német partner vállalattal, melyek kínálatából folyamatosan frissítjük az árukészletünket. Igény szerint, rendelésre, külföldi alkatrészek beszerzését is vállaljuk.

Tekintse meg mi szükséges az autóbontáshoz és kérjen tőlünk ajánlatot!
autóbontás, gépjárművek bontásra történő átvétele, új és bontott autóalkatrész értékesítése, Beck és Beck Autóbontó; 9X6

Beck és Beck Autóbontó

Elolvasom

Ezekre még szüksége lehet?!