"A tökéletesség aránytalansággal is járhat

párban, a szépség csak arányos lehet."
- Johann Wolfgang Goethe -

BES PUMP Kft.

6000 Kecskemét, Budaihegy 41/A
+36 30 998 1151
bespump@gmail.com
bespump.hu
https://www.facebook.com/pump.bes

Hőszivattyú télen-nyáron

A hőszivattyú különlegessége, hogy a fűtéshez és a meleg víz készítéséhez szükséges hőenergiát a „meleg tartalommal”rendelkező hőforrásokból vonja ki. Ez lehet talaj, kőzet, víz és levegő, melyek mindegyike környezetbarát hőforrás. Így nincs szükség egyéb fűtőanyagra. A költséget csupán az üzemeltetéséhez szükséges áram díja adja, mely ráadásul a kedvező tarifa alá esik.

Hamarosan beköszönt a fűtési szezon. A fűtési módozatok közül a hőszivattyú minden szempontból kiváló választás, élen jár az energiamegtakarításban, olcsón üzemeltethető és bármely már meglévő fűtési rendszer mellé rövid időn belül beépíthető.

Kecskeméten Bálint Árpád már több mint három évtizede foglalkozik hőszivattyúk gyártásával és telepítésével. Azóta folyamatosan fejleszti, tökéletesíti a hőszivattyú berendezéseket, melyek így a legoptimálisabb és leghatékonyabb működést garantálják a ház fűtésében és hűtésében.

Cége, a BES Pump Kft. jelenleg két alternatívát kínál: a víz/víz, illetve a levegő/víz technológiával működő BES hőszivattyút. A berendezések újonnan épülő és már meglévő családi házakhoz, passzív házakhoz, társasházakhoz, ipari létesítményekhez és irodaházakhoz egyaránt beépíthető az év bármely szakaszában.

A meglévő épületeknél a berendezés beállítása semmilyen bontással nem jár. Bálint Árpád és csapata eddig elsősorban víz/víz technológiájú BES hőszivattyúkat gyártott. Kiépítésükhöz fúrt kút megléte volt szükséges. Mivel ez nem mindenhol lehetséges, így kifejlesztették a levegő/víz technológiájú hőszivattyúkat, melyeket már nem a házon belül, hanem a házon kívül helyeznek el. Beépítése még egyszerűbb.

A BES hőszivattyú nemcsak a fűtésre és a meleg víz előállítására alkalmas, de nyáron a hűtés is megoldható vele. Önműködő berendezés, kényelmi funkciói összekapcsol hatóak egy okos ház rendszerével (fogyasztásmérés, wifi-s monitorozás, időjárásfigyelés ,stb). Megújuló energiát hasznosító beruházásként több pályázati lehetőségből finanszírozható a megvásárlása, kiépítése, telepítése meglévő vagy új építésű ház esetén is.

A berendezés kiépítése néhány napot vesz igénybe. Gazdaságos üzemeltetését bizonyítja, hogy jelentős, akár 30-70%- os költségmegtakarítást érhet el egy gázkazános fűtési rendszerhez képest, mert az alacsony áramfelhasználása végett kiemelkedően nagy energiahatékonyságú a besorolása (A+), valamint a berendezés „H” tarifával üzemel. Napelem rendszerrel együtt telepítve a havi költség 0 Ft, a befektetés megtérülése kb. 4-6 év.

A cég által telepített BES hőszivattyúk referenciája hoszszas, Magyarországon kívül Szerbiában, Németországban és Romániában is számos helyen bizonyítanak évek óta. A termékekre 2 év teljes körű garanciát vállalnak. A garancián túli javításra, illetve a karbantartási munkálatokra egyedi ajánlatot adnak.


FŰTÉS, GEOMETRIKUS FŰTÉS, HŐSZIVATTYÚ, FŰTÉSSZÁMLA MENTES, BES PUMP Kft.

BES PUMP Kft.

Elolvasom

Ezekre még szüksége lehet?!