"A tökéletesség aránytalansággal is járhat

párban, a szépség csak arányos lehet."
- Johann Wolfgang Goethe -

FORMULA Mérnökiroda Kft.

Szántai Tamás 06 70 394 7677
clearled@clearled.hu
http://tamas.szantai@formula-ups.hu
https://www.facebook.com

Cégünk több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a biztonsági áramellátás területén. Szünetmentes áramellátással, áramfejlesztő generátorokkal, az ezekhez kapcsolódó automatikákkal és a rendszerek üzemeltetésével foglalkozunk. Ha az Ön szakterületén gondot tud okozni az áramszünet, még ha pillanatnyi ideig is tart, és ennek elkerülésére szeretne teljes körű megoldást találni, akkor mi vagyunk, aki segíthetünk ebben. Legyen Ön is partnerünk, hogy legyen áram, szünet nélkül.

Mese a biztonsági áramellátásról – a Formula Mérnökiroda története

A Formula Mérnökiroda nem az, amit várna. Az értékesítéstől, a konzultációkon át, a kivitelezésig, valami más, valami több.

A receptünk egyszerű: jó szakemberekkel vettük körül magunkat, újító szellemben sokat gondolkodunk, hiszünk a csapatmunkában és az együttműködésben – így könnyebb megoldani a feladatokat.
Tegyen Ön is így: vegye körül magát jó szakemberekkel…
Tudja: ez a Formula.

A biztonsági áramellátás egy határterület, ahol ügyfeleink igényei és a kivitelezők tapasztalata között a mi szakértelmünk jelenti az összekötőkapcsot.

Minden egyes projektünk egy-egy külön történet, ahol Ön meséli el a történet elejét (mint az iskolai fogalmazásban: bevezetés, alaphelyzet, bonyodalom stb.), mi pedig elmondjuk a történet második felét (tárgyalás, kibontakozás, befejezés). Nem csoda, hogy a projekt végére üzletfelekből munkatársakká válunk, hiszen ez a projekt már a mi közös történetünk.

Működési területünket egyszerűen meghatározhatjuk:
ahol fontos az áramellátás folytonossága. Mindenkinek, aki használ elektromos áramot, és egy pillanatnyi kimaradás is hatalmas károkat tud okozni, akár az egészségben, vagy például egy szerverben, vagy egyéb fizikai eszközben. Mi ennek a megelőzésében segítjük már hosszú évek óta partnereinket. Keressen fel minket, hogy az Ön és cége életébe is meghozzuk a biztonságot.


SZÜNETMENTES ÁRAMELLÁTÁS, ÁRAMFEJLESZTŐ GENERÁTOR, FORMULA Mérnökiroda Kft.; álló

FORMULA Mérnökiroda Kft.

Elolvasom

SZÜNETMENTES ÁRAMELLÁTÁS, ÁRAMFEJLESZTŐ GENERÁTOR, FORMULA Mérnökiroda Kft.; álló

Ezekre még szüksége lehet?!