"A tökéletesség aránytalansággal is járhat

párban, a szépség csak arányos lehet."
- Johann Wolfgang Goethe -

Cikkek, Információk

Olvasson a legkorszerűbb technológiákról,
tájékozódjon az aktuális lehetőségekről!


BELSŐÉPÍTÉSZET, Konyhapult, Mosdópult, Kandalló, Padló- és Falburkolat, Ablakpárkány, Barastone Design Kft.

Lakberendezés 2018Az ősz közeledtével a nyári építkezések és felújítások lassan befejeződnek és eljön a belsőmunkálatok ideje. Ebben segít vásárlóinak a Barastone. Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kőmegmunkálás, elhelyezés és beépítés területén

ElolvasomINGATLAN, LAKÓPARK, EXKLUZÍV lakások Óbudán, Harsánylejtő Kertváros

Japánkerti Nap2019. április 13.
Helyszín: AM KASZK Varga Márton Kertészeti és Földmérési Szakgimnáziuma és Kollégiuma Jöjjön el és nyerjen bepillantást a japáni kertkultúrába, ismerje meg zugló rejtett kincsét.

ElolvasomFŰTÉS, GEOMETRIKUS FŰTÉS, HŐSZIVATTYÚ, FŰTÉSSZÁMLA MENTES, BES PUMP Kft.

Hőszivattyú télen-nyáronA hőszivattyú különlegessége, hogy a fűtéshez és a meleg víz készítéséhez szükséges hőenergiát a „meleg tartalommal”rendelkező hőforrásokból vonja ki. Ez lehet talaj, kőzet, víz és levegő, melyek mindegyike környezetbarát hőforrás. Így nincs szükség egyéb fűtőanyagra. A költséget csupán az üzemeltetéséhez szükséges áram díja adja, mely ráadásul a kedvező tarifa alá esik.

ElolvasomVilágszinten is bemutatkoznak a magyar kertépítő fiatalok

Világszinten is bemutatkoznak a magyar kertépítő fiatalok

A szakmák világbajnoksága
Az Agrárminisztérium Közép-Magyarországi Agrár Szakképző Központ, a Magyar Kertépítők Országos Szövetsége, a Magyar Kertészeti Szakképző Intézmények Szövetsége, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együtt hirdette meg fiatal szakemberek, szakmai középiskolai képzésben résztvevők (szakgimnázium, szakközépiskola), valamint főiskolai és egyetemi hallgatók számára kertépítő szakmában a válogatóversenyt a világbajnokságon való részvétel lehetőségéért.

ElolvasomA Kalotherm Zrt. ablakok és ajtók magas minősége megfelel a legszigorúbb követelményeknek.

Kalotherm nyílászárók

A Kalotherm Zrt. saját üzemében gyártott és munkatársai segítségével beszerelt ablakok és ajtók magas minősége és megjelenése megfelel a legszigorúbb követelményeknek is.

ElolvasomIndul a falusi CSOK<

Indul a falusi CSOK

A falusi csok az 5000 fő alatti településeket érinti, azokat, ahol a lakosságszám 2003-hoz képest nagyobb mértékben csökkent, mint az országos átlag (ahol a 2003. január 1-jei népességszámhoz képest nem éri el a 95 százalékot a mostani népesség.) - mondta el Gulyás Gergely, csütörtöki sajtótájékoztatóján.

ElolvasomPADLÓFŰTÉS, csőrendszer, MENNYEZETFŰTÉS, FALFŰTÉS, PADLÓHŰTÉS, FALHŰTÉS, FELÜLETFŰTÉS, 
			  Pipelife Hungária Műanyagipari Kft.

Csőrendszer felületfűtéshez

Amennyiben felületfűtést szeretnénk az otthonunkba, az ehhez szükséges termékeket a Radopress Watt felületfűtési és hűtési rendszer kínálata biztosítja. Ez lehet padló-, fal- vagy mennyezet fűtés de akár hűtés is.

ElolvasomCsaládtámogatási terv részletei

Családtámogatási terv részletei

Bevezetik a fiatal házasok gyermekvállalási támogatását. Minden 40 év alatti nő az első házasságához 10 millió forint összegű kedvezményes kölcsönben részesül. Minden gyereknél felfüggesztik a törlesztést három évre, három gyerek után elengedik a fennálló tartozást.

ElolvasomTÉLIKERT, TERASZ BEÉPÍTÉS, Partner-Doors KFT.

Alapvető kérdések a Télikertekről

Számtalanszor tapasztaljuk, hogy a házakhoz épült teraszok kihasználatlanul állnak az év döntő többségében. Porosodnak, koszolódnak, oda hullik a falevél, hó, stb. Ezt egyszerűen megváltoztathatjuk egy gyönyörű télikert kialakításával.

ElolvasomÉPÜLETGÉPÉSZET, KÖZPONTIFŰTÉS, PÁLYÁZAT ÍRÁS, NAPKOLLEKTOROS FŰTÉS, HŐSZÍVATTYÚS FŰTÉS, Termika Épületgépészeti Kft.

Felületfűtések ismertetése

Az épületgépészetben a hőátadásnak két alapvető módját ismerjük a konvekciót, melynek során az áramló levegőmolekulák közvetítésével, illetve a hősugárzást amikor közvetítő közeg nélkül, a szilárd testek felületén adódik át a hőenergia. Az előbbire jellemző példa a radiátor, mely igen elterjedt hőleadó a létező fűtési rendszereknél. Az utóbb említett hőátadást alkalmazó rendszereket összefoglaló néven felületfűtéseknek nevezzük, hőleadóként padló-, fal- illetve mennyezetfűtést alkalmazzuk.

ElolvasomBANK, BEFEKTETÉS, HITEL, FOLYÓSZÁMLA, Sopron Bank

Hitelfelvétel – okosan!

Egy új otthon kiválasztása vagy egy befektetési céllal keresett ingatlan megvásárlása összetett döntési folyamat eredménye. A Sopron Bank budapesti lakossági régiójának vezetőjével, Fodor Mihállyal beszélgettünk arról, hogy mire érdemes figyelni a megfelelő finanszírozási forma kiválasztása során.

ElolvasomSZERVESTRÁGYA, KERT, PÁZSITCENTRUM Hungary Kft.

Kertszakértői tevékenységem során

számos alkalommal vizsgáltam labdarúgópályák talaját, illetve annak ösSzetételét, keresve, hogy mi okozhatja a gyep hibáit, gyenge minőségét. Általános tapasztalatként elmondhatom, hogy a problémák szinte minden esetben két fő tényezőre vezethetők vissza, mely jellemző a kiskertekre is: az egyik a nem megfelelő talajszerkezet, a másik az alacsony szervesanyag és mikroelem tartalom.

ElolvasomBÚTOR, VILÁGÍTÁS, DESIGN, Casaart Lakásművészet

Német Ágnes Csilla - enterior-tervezo
Szerelem első panorámára

Fóti ügyfeleim a félkész ház megtekintésekor beleszerettek a panorámába, így azonnal megvásárolták a házat.

Az előtér mérete megengedte, hogy dekoratív, festett mintás üveg tolófalat alakítsunk ki a kabátoknak, cipőknek, ami remekül megadja a hangulatot a házba belépve.

ElolvasomHOMLOKZATSZIGETELŐ ANYAGOK, HOMLOKZATSZIGETELŐ RENDSZEREK, KO-SZIG Kft.

HŐSZIGETELŐ ANYAGOK ÉS RENDSZEREK FORGALMAZÁSA

Megszívlelendő jótanácsok szigetelés előtt: Nem mindig az olcsó a jó megoldás hosszútávon, ha egy családi ház hőszigeteléséről, vagy utólagos szigeteléséről döntünk.

ElolvasomLÁMPA, CSILLÁR, OLVASÓLÁMPA, ÁLLÓLÁMPA, Lámpaker - Lámpabolt és webáruház

Tanácsadóink segítségével, sokszor aprólékosan helyiségről helyiségre haladva együtt választjuk ki a megfelelő lámpatesteket

Napjainkban megszámlálhatatlan cég kínálja világítástechnikai termékeit web felületein. Ez a lámpa kínálat már-már átláthatatlan, felfoghatatlan.

ElolvasomOTTHONVEZÉRLÉS, MOBILTELEFONOS VEZÉRLÉS, FŰTÉS VEZÉRLÉS, KLÍMAVEZÉRLÉS, RIASZTÓ FUNKCIÓ, Okoslak

Okoslak - egyszerűbb, mint gondolná!

Gondolt már arra, milyen jó lenne, ha a villanyt a kanapén ülve lekapcsolhatná, vagy a fűtést a hideg téli napokon feltekerhetné? Az okoslak segítségével ez már egy egyszerű gombnyomással megvalósítható elérhető áron! A következő cikkben Szabó Pétert kérdeztük az „okos házakról”, s, hogy mit tud nyújtani az okoslak.

ElolvasomMegjelent lapszámaink

Ezekre még szüksége lehet?!