"A tökéletesség aránytalansággal is járhat

párban, a szépség csak arányos lehet."
- Johann Wolfgang Goethe -

Okoslak

+36 30 92 44 286
info@okoslak.hu
http://www.okoslak.hu
https://www.facebook.com/okoslak/?fref=ts
Okosotthon, értéknövelés

Manapság nem idegen számunkra az „okos” kifejezés, hiszen számos eszközünk már képes kommunikálni egymással, érzékelni a környezetét vagy éppen kommunikálni a felhasználóval. Akár egy okosóra, telefon de ma már a háztartási berendezések és asszisztensek is egyre népszerűbbek. Ez a trend hatással van ma már szinte minden új fejlesztésre. Számos felmérés foglalkozik azzal is, hogy hogyan növekedett az elmúlt pár évben és hogyan fog nőni a piac az elkövetkező 10-15 évben az ingatlanfejlesztés területén.

Aki kivitelezéssel foglalkozik szinte egészen biztos, hogy foglalkozott már azzal, hogy milyen okos rendszerek elérhetőek ezzel is növelve az ingatlan értékét és értékállóságát. Érdemes a lehetőségekkel tisztában lenni, hiszen jövedelmező beruházás lehet egy előremutató innovatív rendszer akár az új ingatlanok értékesítésekor akár később a használt ingatlan értékének szempontjából is.

Egy olyan rendszert szeretnénk bemutatni, mely a fejlesztők által a jövő kor elvárásainak szempontjait vette figyelembe, de olyan elérhető megoldásként mely nem jelent többlet kiadást a hagyományos elektromos rendszerekhez képest.

Az myIO-Server egy magyar szoftver fejlesztők, tervezőmérnökök és gyártó közös munkája által kínált okos otthon vezérlő egység. A pécsi Z Elektronika Kft.-nek és a növekvő igényeknek köszönhetően magas minőségben, modern robotizált üzemben kerül legyártásra.

A rendszer egyéni igényeket, de akár egy komplex tárasházat is képes kiszolgálni. Ha a fűtésszabályzás, a redőny, a világítás, a riasztó, a garázskapu, bármilyen berendezés egyszerre egy applikáció segítségével vagy a ma már modernebb háztartásokban megtalálható asszisztensekkel (Home Assistant, Google Home, Amazon Alexa) hangvezérléssel is irányítható, az kényelmesebbé teszi a mindennapokat.

A vezérlő univerzális, hagyományos reléken keresztül fogyasztókat kapcsol. Bemeneti oldalon bármilyen hagyományos NO/NC-s eszköz alkalmazható, mint például egy normál nyomógomb. Úgy tervezték, hogy bárki számára könnyen használható legyen. Egy böngésző segítségével, könnyedén, magyar nyelven konfigurálható az eszköz. Részletes leírás tartozik hozzá, nincs szükség programozóra, vagy mérnökre az eszköz beállításához, letisztult és a lehető legegyszerűbb módon értelemszerűen és logikusan beállíthatja mindenki a saját rendszerét.

A myIO-Server csapata készséggel áll rendelkezésre a rendszer élő bemutatására és segít a kivitelezés során ezért bátran ajánljuk azok számára is akik még csak most kezdtek el ezzel a lehetőséggel ismerkedni akár egy komplex társasház kivitelezéséről akár egy családi ház felújításáról legyen szó.


OTTHONVEZÉRLÉS, MOBILTELEFONOS VEZÉRLÉS, FŰTÉS VEZÉRLÉS, KLÍMAVEZÉRLÉS, RIASZTÓ FUNKCIÓ, Okoslak; fekvő

Okoslak

Elolvasom

Ezekre még szüksége lehet?!