"A tökéletesség aránytalansággal is járhat

párban, a szépség csak arányos lehet."
- Johann Wolfgang Goethe -

PENTELE SOLAR Kft.

2400-Dunaújváros, Apáczai Cs. J. út 11. fsz.
+36-30-254-3666
+36-70/379-9262
info@pentelesolar.hu
http://www.pentelesolar.hu
https://www.facebook.com/pentelesolar/?hc_ref=ARRxM0I0NPU4mp9q2XR9FlwEoW7ZsT_bV_8GpskysQe2scnBMaWNaq8aGn4TAesQZ-U&fref=nf

napelem rendszerek teljes körű kivitelezése, telepítése
önfenntartó otthonok kialakítása, korszerű fűtésmegoldások
megújuló energiák hasznosításának elterjesztése
környezetszennyezés csökkentése


Miért a napenergia?

A napenergia képezi az alapját csaknem valamennyi természeti folyamatnak, beleértve az emberi életet is. Bőséges, tiszta, biztonságos, szabadon hozzáférhető és mindenütt rendelkezésre álló energiát biztosít most - és az elkövetkező évmilliárdok során. A napenergia maximális kiaknázása szükséges lépés ahhoz, hogy biztosíthassuk a fenntartható energiaellátást, megvédjük bolygónkat és az elkövetkező generációk egészségét.

Kimeríthetetlen

A napelemek ezt a kimeríthetetlennek tűnő sugárzást alakítják át elektromos árammá.

Miért éri meg napelemes rendszert telepíteni?
Egyszeri befektetéssel megszabadulhatunk a villanyszámlától!

Örök energiaforrás - csak ki kell használni! Napelemes rendszer felszerelésével úgy növeljük ingatlanunk értékét, hogy közben csökkentjük rendszeres kiadásainkat. A napelem teljesítményének növekedése és árának csökkenése miatt, bárki számára elérhetővé vált és belátható időn belül megtérül. A napelemes rendszer alkalmazása bárhol lehetséges, környezetbarát módon termelhetünk villamos energiát családi házunk vagy társasházunk részére. A napelemes rendszer használatával csökken a CO2 és egyéb szennyezőanyagok kibocsátása, ezzel is tovább javítva életminőségünket, és ösztönzi energiatudatos gondolkodásunkat.

Biztonságos

A napelemek a bizonytalan gazdasági helyzetben is biztonságot nyújtanak. Előre tervezhető biztos jövőképet ad, ahol nem vagyunk kiszolgáltatva az energiaszolgáltatóknak és a folyamatosan dráguló energiaáraknak.

Honnan van elektromos áramunk, amikor nem süt a Nap?

Ez egy jó kérdés, de a válasz roppant egyszerű. A hálózatra kapcsolt úgynevezett hálózatra visszatápláló rendszereknél magát az energiaszolgáltatót használjuk akkumulátornak azokon a napokon, amikor nem süt a nap. Ha süt a nap, vagy szórt fény van, akkor a rendszerünk energiát termel, ezt a megtermelt energiát az inverter alakítja át egyenáramból váltóárammá, amit betáplálunk az áramszolgáltató rendszerébe.

Egyszerű elvek, biztonságos működés

A visszatáplált és az általunk felhasznált elektromos áram mértékét, az oda-vissza mérő villanyóra segítségével tudjuk figyelemmel kísérni, amely alapján az elszámolás is történik a szolgáltató és a napelemes rendszer tulajdonosa között. Befektetésnek sem utolsó dolog a napelemes rendszer telepítése, mert az általunk megtermelt és fel nem használt plusz energia árát az áramszolgáltató kifizetni nekünk – így nemcsak az egyik "sárgacsekktől" szabadulunk meg örökre, hanem plusz bevételhez is juttathatjuk háztartásunkat.


ÁRAMKIVÁLTÁS, FŰTÉSKIVÁLTÁS, NAPELEM, REZSICSÖKKENTÉS, MEGÚJULÓ ENERGIA, ÖNFENNTARTÓ OTTHON, PENTELE SOLAR Kft.; álló

PENTELE SOLAR Kft.

Elolvasom

Ezekre még szüksége lehet?!