"A tökéletesség aránytalansággal is járhat

párban, a szépség csak arányos lehet."
- Johann Wolfgang Goethe -

Harsánylejtő Kertváros

+36 30 212 5683
info@bif.hu
www.harsanylejto.hu
https://www.facebook.com/harsanylejto

Elérhető luxus Óbudán

A Harsánylejtő Lakópark Óbudán, a Testvérhegy, Csúcshegy és Hármashatárhegy határán található, valódi zöldövezetben, miközben a belváros alig 20 perc alatt elérhető.

A minimál design jegyében született lakópark első üteme jelentős sikert aratott, megérdemelten. A XXI. századi építészeti megoldások kéz a kézben járnak a természettel, hiszen a tervezők nem estek abba a hibába, hogy „túlfejlesztik” a lakóparkot, mondván, marad még elég zöld – a szomszédban. Ingatlanpiaci szakemberek szerint a sikerhez persze az is kellett, hogy a beruházó által az elmúlt években elvégzett infrastrukturális fejlesztéseknek köszönhetően a környéken teljesen kiépült a közlekedési és közüzemi hálózat, továbbá minden olyan fejlesztés megvalósítása folyamatban van (exkluzív játszótér, óvoda, vásárlási lehetőség), mely a környéken élőket maximálisan ki tudja szolgálni. Természetesen óriási vonzereje van a tájnak is, hiszen sok érdeklődő a hármashatárhegyi panorámát látva dönt úgy, hogy itt akar élni.

A természetvédelmi terület szomszédságában épülő Harsánylejtő Lakópark azoknak jó választás, akik új építésű, letisztult, magas minőségű otthont keresnek, és nem akarnak naponta ingázni – értékes órákat veszítve – az agglomerációból. A környéken az elmúlt években kiépült a kötöttpályás közeledés, vonattal akár a Nyugati Pályaudvarig, onnen pedig a pesti belvárosig is eljuthatunk pár perc alatt. Mérettől és az 5 lakásos villaházakon belüli elhelyezkedéstől függően választható penthouse lakás, saját kertrészes ingatlan, erkélyes vagy teraszos lakás is, 55 m2-től 90 m2-ig. A Harsánylejtő Kertváros társasházi lakásai ideális választást jelentenek a zöld környezetbe, de nem családi házba vágyók számára, családoknak éppúgy, mint egyedülállóknak, vagy a komfortot és biztonságot fokozottan igénylő idősebb generációnak. A fejlesztés II. ütemben épülő 4 társasházat 2019 nyarán adják át, az I. ütem lakásai pedig már egytől-egyig gazdára találtak. A Harsánylejtő Lakópark összességében 80 lakásos lesz, amely éppen megfelelő méretű barátságos lakóközösséget jelent.


INGATLAN, LAKÓPARK, EXKLUZÍV lakások Óbudán, Harsánylejtő Kertváros

Harsánylejtő Kertváros

Elolvasom

INGATLAN, LAKÓPARK, EXKLUZÍV lakások Óbudán, Harsánylejtő Kertváros

INGATLAN, LAKÓPARK, EXKLUZÍV lakások Óbudán, Harsánylejtő Kertváros

Ezekre még szüksége lehet?!