"A tökéletesség aránytalansággal is járhat

párban, a szépség csak arányos lehet."
- Johann Wolfgang Goethe -

Kalotherm Építőipari Zrt.

1078 Budapest, Nefelejcs utca 42.
+36 1 322-0250
+36 1 322-4494
info@kalotherm.hu
kalotherm.hu
https://www.facebook.com/Kalotherm-%C3%89p%C3%ADt%C5%91ipari-Zrt-290003964456792/

Azt mondják, a szem a lélek tükre. Mi úgy tartjuk, hogy az esztétikus nyílászáró a ház szeme, ami ablakot nyit a világra.

A kiváló minőségű Inoutic (Deceuninc) alapanyagból készült Kalotherm nyílászárók egyedi keretbe foglalják a kinti látványt, miközben otthonainkat megóvják a kedvezőtlen környezeti hatásoktól.

A Kalotherm Zrt. saját üzemében gyártott és szakképzett munkatársai segítségével beszerelt ablakok és ajtók magas minősége és megjelenése megfelel a legszigorúbb követelményeknek.

Nyílászáróinkat feldobhatjuk egyedi színű fóliakasírozással, a fa dekortól az alumínium hatású megoldásokig, amik a trendek tekintetében is élen járnak.

Kalotherm nyílászárók

A Kalotherm Zrt. Balassagyarmaton saját tulajdonú telephellyel rendelkezik, ahol műanyag és alumínium nyílászárók, nyílászáró rendszerek, függönyfalak gyártására szakosodott ipari csarnokokat működtet összesen: 3000 m2- en.

Nyílászáróinkkal egyrészt a saját kivitelezésű munkáinkat, másrészt lakossági és egyéb (ipari, közületi) igényeket szolgálunk ki.

A Kalotherm Zrt. saját üzemében gyártott és munkatársai segítségével beszerelt ablakok és ajtók magas minősége és megjelenése megfelel a legszigorúbb követelményeknek is. Cégünk rendkívül fontosnak tartja a környezetünk védelmét, ezért a nyílászárók gyártása során keletkező műanyag hulladék- újrahasznosítás céljából- elszállításra, majd további felhasználásra kerül.


.

Kalotherm Zrt.

Elolvasom

A Kalotherm Zrt. ablakok és ajtók magas minősége megfelel a legszigorúbb követelményeknek.
A Kalotherm Zrt. ablakok és ajtók magas minősége megfelel a legszigorúbb követelményeknek.
Ezt az oldalt ennyien látogatták meg :

Ezekre még szüksége lehet?!