"A tökéletesség aránytalansággal is járhat

párban, a szépség csak arányos lehet."
- Johann Wolfgang Goethe -

Kandallómánia

1136 Budapest, Balzac utca 12.
+36 30 788 1978
info@kandallomania.hu
www.kandallomania.hu
www.facebook.com/KandalloMania

PRÉMIUM BIOKANDALLÓK, AZ OTTHONOD MELEGÉÉRT!

Szeretnéd Te is élvezni a valódi lángok által nyújtott meghitt hangulatot otthonodban? Prémium minőségű, Magyarország és Európa egész területén kizárólag a KandallóMánia által forgalmazott MellowFlame Biokandallóink lehetővé teszik, hogy biztonságosan és kényelmesen hozd el otthonodba azt a varázslatos érzést, amit csak egy kandalló melege adhat.

A MellowFlame biokandallók tervezése során a biztonságot és kényelmet ötvöztük az egyedi designnal. A maximális biztonságot a precíz német gyártási technológia és a kimagasló minőségű anyaghasználat garantálja, valamint a szigorú minőség-ellenőrzés, amit 2+2 éves garanciával pecsételünk meg.

Mivel a biokandallóink működésük során semmilyen füstöt nem termelnek, így kéményre sincs szükség a használatukhoz. Ez megkönnyíti a biokandalló helyének a kiválasztását, amely beépítése utólag is könnyedén megoldható, akár szakember segítsége nélkül.

Nem csak a beépítése, de a használata is rendkívül egyszerű és kényelmes a MellowFlame biokandallóknak, ugyanis nem kell áramot fogyasztanod vagy fát vágnod, hogy élvezhesd otthonodban a valódi lobogó tűz élményét.

Rendszeres karbantartást és tisztítást sem igényelnek, mivel kandallóink tüzét 98%-os alkohol táplálja, így a hagyományos kandallóktól eltérően teljesen füstmentes, szagtalan és semmilyen kosz nem keletkezik biokandallóink használata során.

A MellowFlame biokandallói a kényelem és biztonság mellett a designban is kiemelkedőek. A modern és klasszikus stílus szerelmesei is megtalálhatják a Számukra ideális modellt, amely még kikapcsolt/használaton kívüli állapotban is esztétikus látványt nyújt.

Ínyenceknek exkluzív kiegészítőként megsokszorozzuk a lángok keltette hatásokat, ízléses fekete hátfalüveg segítségével, amelyben visszatükröződnek a lángok, és mélyebb térérzetet kölcsönöz a biokandallónak.

Egyedi igények megvalósításában is állunk rendelkezésedre úgy, mint személyre szabott kandalló méret vagy design, kandallófal tervezése és kivitelezése. Az sem gond, ha nincs még meg a fejedben a végleges terv. Az Egyedi Design Stúdió lakberendezője segít megtervezni és megalkotni az ötleteid alapján a személyre szabott enteriőrödet.

Várjuk megkeresésedet elérhetőségeinken, vagy látogass meg minket személyesen a bemutatótermünkben, ahol élőben is megcsodálhatod egyedi biokandallóinkat, bemutatjuk azok működését, és lakberendezési ötletekkel is szolgálhatunk.

• Személyre szabott, egyedi biokandallók
• Kimagasló minőségű alapanyagok és hazai gyártás
• Szakhatóságilag nem engedélyköteles (nincs szükség semmilyen engedélyre a használatához)
• Utólag is könnyen beépíthető
• Füstmentes, kéményt nem igényel
• Biokandalló beépítési tanácsadás
• Egyedi kandalló médiafalak tervezése - kivitelezése


KANDALLÓ, PRÉMIUM BIO KANDALLÓ, Kandallómánia; álló

Kandallómánia

Elolvasom

KANDALLÓ, PRÉMIUM BIO KANDALLÓ, Kandallómánia; álló

KANDALLÓ, PRÉMIUM BIO KANDALLÓ, Kandallómánia; álló

KANDALLÓ, PRÉMIUM BIO KANDALLÓ, Kandallómánia; álló

KANDALLÓ, PRÉMIUM BIO KANDALLÓ, Kandallómánia; álló

Ezekre még szüksége lehet?!