"A tökéletesség aránytalansággal is járhat

párban, a szépség csak arányos lehet."
- Johann Wolfgang Goethe -

Novo Dom '94 Kft.

Szombathely, Rumi u. 9.
+36 30 947 0668
info@novodom.hu
www.novodom.hu
https://www.facebook.com/Novodom

Gyorsan fejlődő világunkban egyre gyakrabban szembesülünk azzal a ténnyel, hogy Földünk hagyományos energiakészletei végesek. Energiafelhasználásunkat korlátoznunk kell, így tudjuk csak megakadályozni, Zöld bolygónk pusztulását.

Meg kell változtatnunk gondolkodásunkat, szokásainkat. Könnyebb ez a változtatás akkor, ha megszokott kényelmünket nem kell feláldoznunk, sőt, ha a változtatás előnyöket is tartogat számunkra. Teljes energiafelhasználásunk több mint 40%-a fordítódik otthonaink működtetésére, a kellemes klíma, és komfortérzetünk kialakítására. Sajnos, ez adja a környezetszennyezés, és a havi költségeink jelentős részét is.

Itt találkozik az új otthonát építő ember, és a közös hosszú távú érdek. Ki ne szeretné, ha fűtési költségei a korábbiak töredékére csökkennének, és nagymértékben függetlenné válnának az energiahordozók árának folyamatos emelkedésétől, egy egészséges klímájú környezetbarát épületben? Ennek jegyében születtek, és épülnek alacsony energiafelhasználású családi házaink. Az adásvétel és bérleti szerződés esetén kötelező az energiatanúsítvány.

Ez növeli a gazdaságosan üzemelő épületek piaci értékét is.

Vitathatatlan,hogy könnyűszerkezetes technológiával nagyon költséghatékonyan kivitelezhetőek A+ energiaosztályú ( fokozottan energiatakarékos) épületek, akár passzív házak is, hiszen egyik alappillére már adott, a kiváló hőszigetelés.

Novodom könnyűszerkezet
Novo Dom '94 Kft. - Novodom könnyűszerkezet 2021

Novo Dom '94 Kft.

Elolvasom

Ezt az oldalt ennyien látogatták meg :

Ezekre még szüksége lehet?!