"A tökéletesség aránytalansággal is járhat

párban, a szépség csak arányos lehet."
- Johann Wolfgang Goethe -

Partner-Doors KFT.

1205 Budapest Határ út 83.
06 1 287 8100
06 20 336 6902
partnerdoors@gmail.com
www.telikert-gyartas.hu

https://www.facebook.com/telikertekepitese/

Nyisson a természetre!

Télikert gyártás

Terasz beépítés a gyártótól

Kényelem Harmónia Télen és Nyáron is a Partner-Doors jóvoltából!

Télikert gyártása, terasz beépítése az ország bármely pontján gyorsan és szakszerűen!

Mi az a télikert?

Napfényes szoba, kedvelt családi találkozók színtere, iroda, testi-lelki energiáink megújítója és még sokféle célt szolgálhat egy ilyen üvegépítmény.

Gondot jelent a növények átteleltetése, vagy szeretné a csillagokat nézni a kanapéból ülve...

A télikert és terasz beépítés nyújthatja a legjobb megoldást Önnek és egész családjának!

A télikert építését, kialakítását és beépítését gondos tervezésnek kell megelőznie, hogy minden várakozásunknak megfeleljen, hogy korlátlanul élvezhessük a kert nyújtotta örömöket.

Ezt az ingyenes helyszíni felmérés teszi lehetővé, melynek alkalmával kollégánk gyártási méret pontossággal felméri a leendő télikertjét vagy beépített teraszát, és megválaszolják a felmerülő kérdéseket.

Előzetes egyeztetés után a terasz beépítéshez szükséges felmérést elvégezzük Magyarország egész területén!

A kivitelezésre sem kell építőbrigádot keresnie, hiszen csapatunk ebben is korlátlanul áll rendelkezésére.


Alapvető kérdések a Télikertekről

Számtalanszor tapasztaljuk, hogy a házakhoz épült teraszok kihasználatlanul állnak az év döntő többségében. Porosodnak, koszolódnak, oda hullik a falevél, hó, stb. Ezt egyszerűen megváltoztathatjuk egy gyönyörű télikert kialakításával.

Mielőtt nekiállunk a tervezésnek, fontos tisztázni magunkban a kérdést: Mire fogjuk használni az új, beépített teraszunkat? Milyen célt szolgál a terasz beépítés? A terasz mérete az egyik fontos tényező és annak eldöntése, hogy a terasz beépítés milyen célra használt helyiséget kell, hogy eredményezzen.

Milyen célt szolgál a terasz beépítés?

Gondot jelent a növények átteleltetése? Szeretné a csillagokat nézni a kanapéból ülve? A télikert sok célra használható. Önnek mi a célja vele? Ahhoz, hogy megkönnyítsük a választ, 3 csoportra bontjuk a télikerteket.

Általános célú télikert:
Egy általános célú télikert a növények átteleltetésére, bejárat fedésére, bent tartózkodásra, ruhák és egyéb dolgaink tárolására alkalmas. A lucskos őszi-téli időben egyfajta szűrőként működve a nedves, sáros cipők, vizes ernyő, ruhák tárolását is megoldja. Ebben az esetben a 2 rétegű üvegezést javasoljuk üregkamrás polikarbonát tetővel, ami tökéletes hőszigetelést ad. A ház amihez építünk télikertet, részben meghatározza, hogy hova kerüljenek a nyílászárók illetve milyenek legyenek azok. Nagyon sok nyitásmódokat tudunk gyártani a télikerthez.

Négy évszakos télikert:
Egy megfelelően tervezett üvegtető páratlan kilátást biztosíthat az év minden szakaszában. Ebben a felhasz- nálási módban már ajánlott körültekintően megvizsgálnunk a beépítendő terasz hőszigetelését minden oldalon. Az üvegezés lehet 2-3 rétegű, nemesgázzal töltött. A terasz beépítés ez esetben nemcsak télikert tulajdonossá tesz bennünket, de hasznos új lakóteret is nyerünk, amit gazdaságosan ki tud használni.

Téli kert, amely a ház része: A mindent igény kielégítő, különleges télikert a házunk új központja lehet. Mindegy, hogy tél vagy nyár, hideg vagy meleg, ez az új tér mindig a tökéletes felüdülést nyújtja nekünk. A felhasznált anyagoknál az elérhető legjobb minőségre törekszünk úgy, mint a 3 rétegű üvegezés vagy a 7 kamrával rendelkező, hőszigetelt profilok, szükség esetén biztonsági üveget tervezünk. A terasz beépítés eredményeként nyert télikert ez esetben teljes értékű, új, hasznos élettér bővülést eredményez. A télikert gyártás során a lehető legkiválóbb minőségű alapanyagokat használjuk fel az ön kényelme érdekében. A nyitásmódokat önnel együtt tervezzük meg.

A télikert építés mellett szóló érvek

A télikert építés az időjárástól függetlenül biztosítja számunkra a hangulatunkat jelentősen befolyásoló napfényt és még borús időben is extra fényhez, juthat általa otthonunk. A növényházak, téliker