"A tökéletesség aránytalansággal is járhat

párban, a szépség csak arányos lehet."
- Johann Wolfgang Goethe -

Pipelife Hungária Műanyagipari Kft.

4031 Debrecen, Kishegyesi út 263.
+36 52 510 700
info.hu@pipelife.com
www.pipelife.hu
https://www.facebook.com/pipelifehungaria/?fref=ts

Csőrendszer felületfűtéshez

Amennyiben felületfűtést szeretnénk az otthonunkba, az ehhez szükséges termékeket a Radopress Watt felületfűtési és hűtési rendszer kínálata biztosítja. Ez lehet padló-, fal- vagy mennyezet fűtés de akár hűtés is.

Padlófűtési rendszerünk segítségével könnyen és gyorsan lefektethetők a fűtési körök. Az acélhálóra kötözgetés helyett mi egy hajlongás mentes, kényelmesen és gyorsan fektethető megoldást kínálunk, ahol szálerősített és alukasírozott, hőtükrös hőszigetelő lemezre, egy tűzőgéppel rögzítjük a padlófűtés csöveket.

Fal vagy mennyezet fűtés esetén a vakolatba kerülő csöveket az előre felszerelt sínekbe pattintva rögzítjük. Ezeket a csöveket is présidomokkal csatlakoztatjuk az őket vízzel ellátó elosztóvezetékekhez. Szintén gyorsan és egyszerűen elkészíthetők a kötések. Az elosztó vezetékek a lábunk alatt, a fal mentén a padlóban futnak. Ezeket soha ne felejtsük el hőszigeteléssel ellátni. Ez legyen ún. zárt cellás anyagú, hogy a csövet elfedő beton nedvessége ne jusson át rajta.

PADLÓFŰTÉS, MENNYEZETFŰTÉS, FAÉFŰTÉS, PADLÓHŰTÉS, FALHŰTÉS, FELÜLETFŰTÉS, Pipelife Hungária Műanyagipari Kft.

Ha nem lehet, vagy nem akarunk vakolt felületet készíteni, akkor sem kell lemondani a felületfűtésről. Ekkor választhatjuk a gipszkarton fűtő-hűtő paneleket, amelyekbe ugyanaz a cső van integrálva, mint amit a vakolatba használunk. A panelek négy különböző méretben kaphatók és a gipszkartonozás szabályai szerint szerelhetők falra vagy mennyezetre.

Ha hűteni is szeretnénk, az nagyobb becsövezett felületet igényel. (Ezt a Pipelife tervezői pontosan kiszámolják.) Hűteni fallal és mennyezettel, de még a padlóval is lehet.

PADLÓFŰTÉS, MENNYEZETFŰTÉS, FAÉFŰTÉS, PADLÓHŰTÉS, FALHŰTÉS, FELÜLETFŰTÉS, Pipelife Hungária Műanyagipari Kft.

Bármelyiket is választjuk ügyelnünk, kell a páralecsapódás elkerülésére. Ennek érdekében megfelelő szabályozó rendszert kell alkalmazni amely, (figyeli a harmatpontot) nemcsak a hűtésnél tesz jó szolgálatot, hiszen akár hűtünk, akár fűtünk, a megfelelő komfortot (pl. helyiségenként eltérő szabályozhatóságot) csak így kaphatjuk meg korszerű fűtési rendszerünktől.

A Pipelife kínálatában minden szabályozási feladatra tudunk megoldást kínálni legyen az egyszerű fűtési rendszer vagy „okos ház”, családi ház vagy több szintes középület. Három szintű kínálatunkból minden esetben kiválasztható a megfelelő árú és tudású konfiguráció. Legyen Ön házépítő vagy kivitelező, a Pipelife tervezői – költségmentesen - leméretezik teljes fűtési/hűtési rendszerét és elkészítik a hozzávalók listáját is.


PADLÓFŰTÉS, csőrendszer, MENNYEZETFŰTÉS, FALFŰTÉS, PADLÓHŰTÉS, FALHŰTÉS, FELÜLETFŰTÉS, 
			  Pipelife Hungária Műanyagipari Kft.; ÁLLÓ

Pipelife Hungária Műanyagipari Kft.

Elolvasom

PADLÓFŰTÉS, csőrendszer, MENNYEZETFŰTÉS, FALFŰTÉS, PADLÓHŰTÉS, FALHŰTÉS, FELÜLETFŰTÉS, 
			  Pipelife Hungária Műanyagipari Kft.; ÁLLÓ>

Ezekre még szüksége lehet?!